1. Biographical Dictionary

S9.com is a Wikipedia type system and everyone can edit biographies or even create their own. S9.com was established in 1997 and since then has grown into one of the largest biography sites on the planet.   

2. Project MUSE – Open access and free books

Project MUSE open access books.  

3. Britannica OnLine

Η δικτυακή έκδοση της εγκυκλοπαίδειας Britannica.   

4. An Internet Encyclopedia

The Internet Encyclopedia is an attempt to take the Internet tradition of open, free protocol specifications, merge it with a 1990s Web presentation, and produce a readable and useful reference to the technical operation of the Internet.

5. Encyclopedia.com

Το Encyclopedia.com συγκεντρώνει περισσότερες από 100 αξιόπιστες πηγές, περιλαμβάνοντας εγκυκλοπαίδειες, λεξικά και θησαυρούς με γεγονότα, ορισμούς, βιογραφίες, συνώνυμα, σύμβολα προφοράς, προέλευση λέξεων και συντομογραφίες.

6. GAIApedia

Η GAIApedia φιλοδοξεί να γίνει το καθημερινό εργαλείο πληροφόρησης και γνώσης για κάθε ενδιαφερόμενο και ασχολούμενο με την αγροτική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Ο Έλληνας αγρότης αλλά και ο γεωπόνος, ο επιχειρηματίας, ο έμπορος, ο επιστήμονας μπορεί να περιηγηθεί στις σελίδες του GAIApedia και να ανακαλύψει πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν ή να αναζητήσει και να βρει αυτό που χρειάζεται.

7. Βοιωτική Διαδικτυακή Πολιτισμική Εγκυκλοπαίδεια

Η Βοιωτική Διαδικτυακή Πολιτισμική Εγκυκλοπαίδεια (ΒΔΠΕ) έχει αναπτυχθεί με βάση την τεχνογνωσία ηλεκτρονικών εγκυκλοπαιδειών του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και την ισχύουσα επιστημονική και ερευνητική δεοντολογία, έτσι ώστε να περιλαμβάνει ακριβή, αξιόπιστη, επίκαιρη και ολοκληρωμένη πληροφορία. Είναι μια ελεύθερης πρόσβασης δικτυακή εγκυκλοπαίδεια για την ιστορία και τον πολιτισμό της Βοιωτίας.

8. Εγκυκλοπαίδεια Μείζονος Ελληνισμού

H Εγκυκλοπαίδεια Μείζονος Ελληνισμού (ΕΜΕ) είναι ένα πρωτότυπο ηλεκτρονικό έργο με αντικείμενο τη συλλογή, καταγραφή, τεκμηρίωση, παρουσίαση και προβολή των ιστορικών δεδομένων της παρουσίας του ελληνικού πολιτισμικού στοιχείου σε όλη τη χωροχρονική του εξέλιξη. Η ΕΜΕ περιλαμβάνει κυρίως λήμματα από περιοχές που βρίσκονται εκτός των συνόρων του ελληνικού κράτους.  

9. Ελληνική Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια

Η LivePedia.gr είναι η μεγαλύτερη Ελληνική Ελεύθερη Εγκυκλοπαίδεια, ανοιχτή σε όλους τους Έλληνες. Οποιοσδήποτε μπορεί να την αξιοποιήσει χωρίς κανενός είδους υποχρέωση (αντίτιμο). Είναι συλλογικό έργο, δηλαδή, βασίζεται στους επισκέπτες και τα μέλη της οι οποίοι μπορούν να προσθέσουν νέα, δικά τους λήμματα, ή να επεκτείνουν αυτά που υπάρχουν ήδη.